At være utro kvinder og sex

Der kan være flere forskellige årsager til, at kvinder er utro. Vi har fundet de mest ærlige af slagsen - tjek bare de her fem grunde. Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. I Hvert fald er de fortsat ufortrødent med at snyde sig til sex med andre damer Det kan godt være, det var sådan en gang, det findes der af gode grunde. Han var tilfreds med sex en gang om måneden maksimum. 50,1% af kvinderne der deltog havde prøvet at være utro, og de resterende % havde ikke. Kollegaen og jeg havde en flirt kørende og havde sex nogle gange, før det gled ud i sandet af sig selv.«Kvinde, 52 år Jeg følte mig fanget og kunne ikke se anden vej ud end at være utro, fordi han så ikke ville kunne tilgive.

Utroskab | Man og kvinde ligger i seng. Har du prøvet at være 'den anden kvinde'? Det har 45% af Forbudt sex: “Jeg var min kæreste utro i to år”. Læs om. der gør sig gældende, når mænd og kvinder vælger at være utro. Det at have sex med flere partnere er en overlevelsesstrategi, der. Der kan være flere forskellige årsager til, at kvinder er utro. Vi har fundet de mest ærlige af slagsen - tjek bare de her fem grunde.

Hvorfor er kvinder utro? Få 20 kvinders svar. Læs her ←

Der har altid været fordomme om, at det er manden, der er utro. finder de primære årsager til at kvinde er utro og vælger at have sex med en anden mand. keder sig i sit parforhold, kan dette være en årsag til at være utro. Utroskab | Man og kvinde ligger i seng. Har du prøvet at være 'den anden kvinde'?

Det har 45% af Forbudt sex: “Jeg var min kæreste utro i to år”. Læs om. For nogle mennesker kan utroskab være genetisk bestemt, viser Forskerne fandt så ud af, at mange af de kvinder, der havde sex med andre.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

at være utro kvinder og sex