Bolle venner kvide

Kvinder vil gerne have tingene ned i en skuffe, de har behov for at have kontrol. Så er man bare bollevenner eller legekammerater. Mila Kunis og Justin Timberlake i filmen 'Bollevenner. For forståelsens skyld kommer her et par eksempler: En kvinde har været single i ni år. Nogle kvinder tænder på gifte mænd, fordi de også selv søger noget uforpligtende sex. Kvinder søger altså en bolleven af samme grund som mænd gør - de har. Et af de klassiske spørgsmål er altid: "Er vi mere end bollevenner". Og det går også den anden vej for mænd – tjek om den kvinde I ses med.

67 % af pigerne mener, at bollevenner godt kan blive til kærester "At gå fra bolleven til kæreste er nogenlunde det samme som at gå fra ven til kæreste, og så Kvinde bryder ind i sin ekskærestes hus for at slette nudes på hans telefon. Kvinder vil gerne have tingene ned i en skuffe, de har behov for at have kontrol. Så er man bare bollevenner eller legekammerater.

Nogle kvinder tænder på gifte mænd, fordi de også selv søger noget uforpligtende sex. Kvinder søger altså en bolleven af samme grund som mænd gør - de har.

Et af de klassiske spørgsmål er altid: "Er vi mere end bollevenner". Og det går også den anden vej for mænd – tjek om den kvinde I ses med. Kvinder vil gerne have tingene ned i en skuffe, de har behov for at have kontrol. Så er man bare bollevenner eller legekammerater. 67 % af pigerne mener, at bollevenner godt kan blive til kærester "At gå fra bolleven til kæreste er nogenlunde det samme som at gå fra ven til kæreste, og så Kvinde bryder ind i sin ekskærestes hus for at slette nudes på hans telefon.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

bolle venner kvide