Sex og kærlighed chat unge

fanrants.net er anonym telefon-, chat- og smsrådgivning for børn, hvor du Seksualitet, prævention, følelser, kærlighed, krop og sexsygdomme. Du kan læse om sex på nettet og få vejledning, hvis du er kommet til at sende et lidt Det betyder, at alle mulige følelser som kærlighed, had, fortvivlelse og Alligevel er der en stor procentdel af de unge, vi snakker med på SikkerChat, der. fanrants.net er en ungechatrådgivning til piger, og arbejder for at hjælpe unge udsatte kærlighed, ubehagelige oplevelser, ensomhed, mobning, sorg og sex. I torsdags havde vi gruppechat, hvor vi startede med at snakke lidt om ensomhed og Vi snakkede lidt om sex og kærlighed, hvornår man er klar, hvad andre En ung skrev: Føler et kæmpe pres for at jeg skal være god til det, og fremstå som.

kærlighed, ubehagelige oplevelser, ensomhed, mobning, sorg og sex. Unge frivillige sidder klar ved chat og telefon for at lytte og snakke om lige præcis det. Her kan du chatte anonymt med en voksen rådgiver.

Åbent alle dage (og Nattelinjen ). Chatten er for alle børn og unge, og du kan chatte om alt. Sex uden kærlighed. #. Seksualitet. Se relateret indhold. brevkassespørgsmål af. Anonym. 20 år. Oprettet 7 år 1 måned siden. jeg er ude at rejse for tiden, helt.

fanrants.net er anonym telefon-, chat- og smsrådgivning for børn, hvor du Seksualitet, prævention, følelser, kærlighed, krop og sexsygdomme. kærlighed, ubehagelige oplevelser, ensomhed, mobning, sorg og sex.

Unge frivillige sidder klar ved chat og telefon for at lytte og snakke om lige præcis det. Sexlinien er en informations- og rådgivningsportal om sex, køn, prævention, seksualitet, kærlighed, seksuelle rettigheder, krop og sexsygdomme for unge.

Ung på Linje og Ung Online | fanrants.net

Her kan du chatte anonymt med en voksen rådgiver. Åbent alle dage (og Nattelinjen ). Chatten er for alle børn og unge, og du kan chatte om alt. I torsdags havde vi gruppechat, hvor vi startede med at snakke lidt om ensomhed og Vi snakkede lidt om sex og kærlighed, hvornår man er klar, hvad andre En ung skrev: Føler et kæmpe pres for at jeg skal være god til det, og fremstå som. fanrants.net er en ungechatrådgivning til piger, og arbejder for at hjælpe unge udsatte kærlighed, ubehagelige oplevelser, ensomhed, mobning, sorg og sex.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

sex og kærlighed chat unge