Sex under menstruation sex damer

Mange par har sikkert tænk på om man kan (eller må) have sex under menstruation. Helt kort: Det kan man godt. Men i nogle tilfælde er visse risici involveret. Mange mænd og kvinder bange for, at have sex under de kritiske dage af en kvinde er sundhedsskadelige. Selvom samleje under menstruation er ildeset i. Nov 25, - Jeg har under min menstruation enorm meget lyst til sex mend e ter faktisk aldrig vi dyrker sex i den periode. Hvordan har I andre det med det. Feb 21, - Er du også lidt nonsjelang med beskyttelsen under din menstruation, LÆS OGSÅ: Om læreren, der misbrugte sine elever og havde sex med.

Mange par har sikkert tænk på om man kan (eller må) have sex under menstruation. Helt kort: Det kan man godt. Men i nogle tilfælde er visse risici involveret. Jul 26, - Vi gør desværre ikke da min mand ikke kan lide det. | fra Sex og samliv | side 1 | læst gange. Apr 11, - Hun anerkender, at der ligger et tabu omkring det at have sex, når der er besøg fra Hvordan har du det med oralsex under menstruation?

Hej søde piger:) Jeg talte med min veninde her forleden dag om at have sex under menstruation. Jeg har altid selv ment, at det var lidt klamt og ulækkert. Nov 25, - Jeg har under min menstruation enorm meget lyst til sex mend e ter faktisk aldrig vi dyrker sex i den periode. Hvordan har I andre det med det. May 1, - Der er kvinder, som har ekstra meget lyst til sex i dagene under deres menstruation. De føler sig mere kvindelige og tættere på deres krop i.

Sex under menstruation: sikker ret?

Mange mænd og kvinder bange for, at have sex under de kritiske dage af en kvinde er sundhedsskadelige. Selvom samleje under menstruation er ildeset i. May 1, - Der er kvinder, som har ekstra meget lyst til sex i dagene under deres menstruation.

De føler sig mere kvindelige og tættere på deres krop i. Apr 11, - Hun anerkender, at der ligger et tabu omkring det at have sex, når der er besøg fra Hvordan har du det med oralsex under menstruation?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

sex under menstruation sex damer